موسوعة فنون الطهي |
لقد ورد في تقرير منظمة الغذاء العالمية أن من يموتون بالتخمة أكثر ممن يموتون من الجوع ،لذا فإنه ليس الطعام وحده ما نحتاج اليه ولكن ما نحتاج اليه فعلاً هو غذاء متوازن صحي حتي نحصل علي القيمة المطلوبة ، فلا تنعكس الأمور ويحدث لا قدر الله العكس وهو الغير مطلوب.
محتويات الكتاب:
مقدمة
نصائح هامة
طرق حفظ المأكولات
طريقة صنع البهارات
المجاميع الغذائية
المأكولات وسعراتها
نموذج لاعداد الوجبات
الدليل الغذائي
جدول تحديد الوزن
لمريضات السكر
الأقسام الرئيسية:- قسم الحساء
- قسم السلطات
- قسم المخللات
- قسم الصلصات
- قسم العجائن
- قسم المحشوات
- قسم البقوليات
- قسم الخضراوات
- قسم اللحوم
- قسم الدواجن
- قسم الأسماك
- قسم العصائر
- قسم الآيس كريم
- قسم المربات
- قسم الحلويات
ترجمة جوجل
google translate
Book: The Encyclopedia of the culinary arts
Author: Hanan Eid Khalifa
It is mentioned in the report by the global food that die Baltkhmh more who are dying of hunger, so it's not the food alone is what we need, but what we need really is a balanced diet healthy until we get the desired value, it reflected things happen, God forbid, the opposite, a non- is required.The contents of the book:IntroductionImportant TipsFood PreservationHow to make a condimentTotals foodFood and SarathaModel for preparing mealsFood GuideTable to determine weightFor patients sugarForum:
Department of soup
Department authorities
Department of pickles
Department of sauces
Department of pasta
Department Mahhoat
Department of legumes
Department of vegetables
Meat section
Department of Poultry
Department of Fish
Department juices
Department of Ice Cream
Department Jams
Department of sweets
Author: Hanan Eid Khalifa
It is mentioned in the report by the global food that die Baltkhmh more who are dying of hunger, so it's not the food alone is what we need, but what we need really is a balanced diet healthy until we get the desired value, it reflected things happen, God forbid, the opposite, a non- is required.The contents of the book:IntroductionImportant TipsFood PreservationHow to make a condimentTotals foodFood and SarathaModel for preparing mealsFood GuideTable to determine weightFor patients sugarForum:
Department of soup
Department authorities
Department of pickles
Department of sauces
Department of pasta
Department Mahhoat
Department of legumes
Department of vegetables
Meat section
Department of Poultry
Department of Fish
Department juices
Department of Ice Cream
Department Jams
Department of sweets
الكتاب : موسوعة فنون الطهي
المؤلف: حنان عيد خليفة
الناشر: الدار الجامعية للنشر والتوزيع -الاسكندرية
عدد الصفحات : 337
الحجم: 18.7 م.ب.
معاينة الكتاب: Archive
الناشر: الدار الجامعية للنشر والتوزيع -الاسكندرية
عدد الصفحات : 337
الحجم: 18.7 م.ب.
معاينة الكتاب: Archive
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق